Resultaten voor Opleidingen Limburg

Opleidingen Limburg
 
Innovatieve Economie Onderwijs Zuid-Limburg.
Keuzegids HBO 2008 2010. Het Arcus College en ROC Leeuwenborgh zijn de regionale opleidingscentra in Zuid-Limburg met een breed scala aan opleidingen en aantrekkelijk onderwijs. Het Arcus College is de grootste onderwijsaanbieder in Parkstad. Het aanbod omvat een breed spectrum van opleidingen. Bijzonder is de callcenteropleiding die nergens anders in Nederland te volgen is. ROC Leeuwenborgh verzorgt beroepsonderwijs en educatie vanuit Maastricht Sittard-Geleen en Maastricht-Aachen Airport. Uniek is het Aviation Competence Centre het kennis en opleidingscentrum voor de luchtvaarttechniek. De beide regionale opleidingscentra werken samen met het regionale bedrijfsleven met als doel de opleidingen goed te laten aansluiten op de praktijk en de baankansen voor afstudeerders te vergroten.
Opleidingen Limburg.
Ben jij op zoek naar Limburg.
Titel.
Omschrijving
Massagecursussen in Limburg massage opleiding Maastricht.
Ontwikkel je intuïtie en breng jouw cliënten energetisch in balans. Therapeutisch en energetisch behandelen van lichaam en geest. OPEN DAG zondag 3 september van 1100 tot 1500 uur! Maak van je hobby je werk en je hoeft nooit meer één dag in je leven te werken! Meld je aan voor onze nieuwsbrief bekijk de gratis video gezichtsmassage online én ontvang nieuwsbriefkortingen! Bekijk hier onze thuisstudies. Onze missie Jou opleiden tot een goede therapeut! Heerlijk om mensen weer in balans te brengen!
Welkom bij Leeuwenborgh.
Iedereen vanaf 16 jaar kan terecht bij Leeuwenborgh een Regionaal Opleidingen Centrum ROC voor middelbaar beroepsonderwijs beroepsopleidingen om bij of nascholingsonderwijs en bedrijfstrainingen. Leeuwenborgh biedt veel verschillende opleidingen aan op allerlei niveaus en voor verschillende doelgroepen. De opleidingen worden gegeven op onze locaties in Maastricht en in Sittard of in de praktijk bij leerwerkbedrijven of bij bedrijven die kiezen voor een bedrijfstraining. Leeuwenborgh is voor iedereen. Ons onderwijs is open en toegankelijk voor iedereen. Elke mbo opleiding leidt op voor een beroep waarbij we onze leerstof en praktijkvaardigheden zoveel mogelijk laten aansluiten bij wat de arbeidsmarkt vraagt.
Hypnose opleiding Limburg Response Instituut.
Hogeschool Zuyd Deeltijdopleidingen.
Of een voltijdstudie in de avonduren doen. Ook duale trajecten waarbij je werk en studie nauw op elkaar aansluiten zijn een mogelijkheid bij sommige opleidingen. Korte opleidingen en cursussen. Naast bachelors en masters biedt Zuyd ook veel kortere opleidingen en cursussen waarmee je in korte tijd je vakkennis kunt verdiepen of specifieke vaardigheden leren. Bij elke opleiding of cursus staat een team van beste docenten voor je klaar. Je hebt toegang tot de nieuwste onderwijsfaciliteiten. En je kunt de geleerde theorie meteen toepassen in praktijkopdrachten. Alleen of in een groep. Dat is de kwaliteit die Zuyd jou biedt. Band met het bedrijfsleven. Onze opleidingen werken nauw samen met het bedrijfsleven.
Zuyd Hogeschool.
Het gaat om maatschappelijk relevant toegepast onderzoek in een aantal kennisgebieden. Een studie vinden die bij je past? Kies uit de bachelors associate degrees en masters. Weet je nog niet welke opleiding je wilt gaan doen en heb je hulp nodig? Proef de sfeer en ontmoet onze studenten. Studie naast je baan. Wij zijn trots op onze nieuwe professionals en feliciteren al onze afgestudeerden van harte met hun diploma!
Gilde Opleidingen Geleen Horst Nuth Roermond Venlo Venray Weert ROC.nl.
Wij bieden een divers samenhangend en flexibel stelsel van ruim 140 beroepsopleidingen voor jeugdigen en volwassenen. Hiermee streven wij naar een kwalificatie voor elke onderwijsdeelnemer en een goede aansluiting op de Euregionale arbeidsmarkt. Meer dan 12.000 studenten volgen opleidingen en cursussen bij ons verspreid over 12 locaties. Gilde Opleidingen verzorgt onder andere opleidingen in. Gilde Opleidingen geeft o.a.
Opleidingen Arcus College Heerlen Sittard Maastricht Nuth ROC.nl.
Het Arcus College is ht Regionaal Opleidingencentrum Oostelijk Zuid-Limburg. Het Arcus College heeft als hoofdvestiging Heerlen en heeft daarnaast een aantal locaties in Parkstad Limburg en in Sittard. Met meer dan 9.000 cursisten 400 opleidingen en 700 medewerkers is het Arcus College de grootste onderwijsaanbieder in Parkstad. Het omvat een breed spectrum van opleidingen voor middelbaar?
ZorgnetLimburg.
Op zoek naar een leuke vakantiebaan? Op deze pagina tref je een overzicht aan van de scholen in Limburg en aangrenzende regio's waar je een opleiding in zorg en welzijn kunt volgen. De Limburgse Zorg zoekt jou! Oriënteren in zorg en welzijn. Week van Zorg en Welzijn Kom kijken! Meeloopdagen MBO en HBO. Voor leerlingen en studenten. Voor herintreders / zij-instromers. Wat past bij jou? Info over diverse beroepen en vernieuwingen. Aanvragen van gastles of speeddate. Informatie voor ambassadeurs 1. Informatie voor ambassadeurs 2. Kijkje achter de schermen zXp. Voor leerlingen herintreders en zij-instromers.
Opleiding Sittard-Geleen InSittardGeleen.
InSittardGeleen

Contacteer ons